2ο Ελληνικό Συμπόσιο Φαρμακοεπιδημιολογίας

 logo 2ou symposiou

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

To 2ο Ελληνικό Συμπόσιο Φαρμακοεπιδημιολογίας, θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Thraki Palace στην Αλεξανδρούπολη. Το Συμπόσιο διοργανώνεται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Έβρου, σε συνεργασία με τα εργαστήρια Φαρμακολογίας και Υγιεινής και Προστασίας του Περιβάλλοντος της Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ.

Φέτος συμμετέχουν και οι ακόλουθες επιστημονικές εταιρίες: Ελληνική Εταιρία Αθηροσκλήρωσης, Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρία, Ελληνική Παιδιατρική Εταιρία, Ελληνική Εταιρία Σπανίων Παθήσεων και Ορφανών φαρμάκων.

Το συμπόσιο τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ, του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου.

Το φετινό συμπόσιο φιλοξενεί περισσότερους από 30 ομιλητές, σε 11 θεματικές ενότητες και στρογγυλά τραπέζια. Όλοι οι ομιλητές είναι κορυφαίοι στον τομέα τους, με πλήθος περγαμηνών κι απόλυτα εξειδικευμένοι στο θέμα που έχουν κληθεί να αναπτύξουν. Δύο εξ αυτών είναι καθηγητές από τις ΗΠΑ κι ένας από τη Σκωτία.

Ακόμη περιλαμβάνει δύο workshops για την εκπαίδευση στη χρήση αναπνευστικών συσκευών, με περιορισμένες θέσεις συμμετοχής.

Τέλος, την Κυριακή 21 Μαΐου στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στο κοινό, με τίτλο «ΕΜΒΟΛΙΑ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ»

Το συμπόσιο χορηγεί 12 μόρια συνεχούς εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ και 14 μόρια συνεχούς ιατρικής εκπαίδευσης από τον ΠΙΣ.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ για τους φαρμακοποιούς και τους ιατρούς και στα 20 ευρώ για τους βοηθούς φαρμακείου, ενώ για τους φοιτητές είναι δωρεάν. Στο κόστος περιλαμβάνονται τα coffee breaks καθώς και το γεύμα του Σαββάτου 20 Μαΐου στο χώρο του ξενοδοχείου.

Πραγματοποιείστε την προεγγραφή σας στο www.pharmacoepidemiology.gr. Μπορείτε να εγγραφείτε και στη γραμματεία του συνεδρίου, από το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Φ.Σ.Έβρου στο 2551181020 και την Τρίαινα (κος Μωραϊτης) στο 6944528373.

 

Με εκτίμηση,                                                                                                                           

 

Τάσος Τερζής
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου
Γεώργιος Κολιός
Καθηγητής Φαρμακολογίας, Τμήμα Ιατρικής,
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Θεόδωρος Κωνσταντινίδης
Καθηγητής Υγιεινής, Τμήμα Ιατρικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης